0 دوستدار 0 امتیاز منفی
در بهداشت توسط (120 امتیاز)
دوباره دسته بندی کردن توسط
سلام.من خانومی۲۹ ساله هستم.از نوجوانی سابقه تیروئید کم کار داشتم و قرص مصرف میکنم.ولی وزنم به هیچ وجه پائین نمیاد.با اینکه دارو مصرف میکنم به طور مرتب تیروئیدم منظم نیست بالا پایین میشه.ازمایش دو ماه قبلم خیلی بالا بود که دکتر دوز دارومو زیاد کرد و روزی دو عدد لووتیروکسین میخورم.الان که ازمایش دادم خیلی پایینتر از حد معمولش رسیده.ایا باید مصرف دارو رو کم کنم؟دوم اینکه پرولاکتینم هم بسیار بالا بود و دوباره با مصرف قرص الان به پائینترین حد رسیده.مصرف دارو باید قطع بشه یا نه؟و سوم اینکهtpo anti خیلی بالاس.و من قصد بارداری دارم.چه کار باید بکنم.ممنون از کمکتونt.s.h :0.03 ,prolactin: 49.82 , tpo: 498.3

1 پاسخ

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
توسط (15.5k امتیاز)

با سلام

کم کردن دوز دارو یا قطع آن فقط با نظر پزشک معالج شما انجام می شود چرا که او به تمام زوایای بیماری شما و سابقه و پیشرفت آن آگاه است پس بدون نظر پزشک، تغییری در مصرف دارو انجام ندهید. 

حضور آنتی بادی های آنتی تیروئید با افزایش خطر ناباروری، سقط جنین مکرر، زایمان زودرس و تیروئیدیت مادر بعد از زایمان همراه است.

تاثیر لووتیروکسین در درمان RPL در زنانی که اوتوآنتی بادی های تیروئید در آنها بالاست بررسی شده است:

بین 900 زنی که سابقه سقط جنین داشتند مطالعه ای انجام شد. همه آن زنان آنتی بادی های آنتی TPO بالایی داشتند لووتیروکسین از دو ماه قبل بارداری تا پایان بارداری به آنها داده می شود. دوز لووتیروکسین بستگی به سطح متفاوت آنتی TPO در افراد دارد که این دوز با نظر متخصص غدد تعیین می شود. سطح موفقیت برای حاملگی در زنانی که لووتیروکسین مصرف کردند نزدیک به 83% است. سطح آنتی TPO در زنان قبل از درمان دارویی 488UL/ml و بعد از درمان123UL/ml بوده است. کاهش سطح آنتی بادی آنتی TPO بعد از 2 تا 3 ماه درمان حاصل می شود.

آنتی بادی های آنتی TPO بیشترین اتوآنتی بادی آنتی تیروئید هستند که افزایش سطح آن در انواع زیادی از بیماری های تیروئیدی تقریبا در90% بیماری تیروئیدیت هاشیموتو، در 75% بیماری گریوز و در 10 تا 20% گواتر ورم کرده یا سرطان تیروئید دیده می شود و عمدتا به منظور افتراق از بیماری های تیروئیدی می باشد.

در 12% زنان و 1% مردان سالم و بدون علامت ممکن است Anti TPO مثبت گردد. این آنتی بادی ها در صورت داشتن سطح بالا در سه ماهه سوم بارداری از مادر به جنین قابل انتقال هستند و ممکن است سبب اختلالات تیروئیدی در جنین شوند.

آنتی بادی های آنتی TPO باعث مختل کردن فعالیت تیروئید می شود و سلول آنتی بادی از جمله سلول های سمی بدن است که باید دفع شود. با این حال گمان نمی کنیم که آنتی بادی های آنتی TPO نقش مهمی در تخریب و آسیب رساندن به تیروئید داشته باشند.

برای اطلاعات بیشتر به آدرس های زیر مراجعه کنید:

http://www.yadbegir.com/new/?p=944

http://www.yadbegir.com/new/?p=361

http://www.yadbegir.com/new/?p=350

http://www.yadbegir.com/new/?p=6565

http://www.yadbegir.com/new/?p=1274

سوالات مشابه

0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ
سوال شده مرداد 10, 1397 در بهداشت توسط زیور
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ
0 دوستدار 0 امتیاز منفی
0 پاسخ
سوال شده تیر 21, 1396 در بهداشت توسط فاطمه
...