با سلام علت این افت ولتاژ این است که در مدار شما امپدانسی وجود دارد امپدانس در مدار ac یا با نوسانات ولتاژ مشابه مقاومت در مدار dc عمل می کند حال بسته به اینکه مدار شما ac یا dc باشد افت ولتاژ روی آنها سبب می شود که ولتاژ نهایی کاهش یابد در حقیقت طبق قانون KVL این افت ولتاژ از ولتاژ منبع شما کسر می شود.
این افت ولتاژ رابطه مستقیم با جریان عبوری از مقاومت یا آن عنصر الکترونیکی یا الکتریکی دارد که دارای امپدانس است هر چه جریان بیشتر می شود این افت هم بیشتر می شود که به آن اثر بارگذاری می گویند. در مداراتی مانند UPS های گرانقیمت و دارای حساسیت بالا از یک مدار استابلایزر یا پایدار کننده ولتاژ برای آنها استفاده می شود و در مدارات الکترونیکی معمولا از رگولاتور های ولتاژ استفاده می شود و اگر بازه تغییرات جریان خیلی بالا نباشد در طراحی اولیه این افت ها را در نظر می گیرند و ولتاژ منبع را بالاتر در نظ می گیرند تا افت های ناشی از بارگذاری را جبران کند.
حتی در ژنراتور ها هم این پدیده وجود دارد هر چه جریان بیشتری تولید می کنند ولتاژ ترمینال ها یا خروجی ژنراتور کاهش می یابد که برای حل مشکل از یک سیستم کنترل تحریک پیشرفته برای آنها استفاده می شود و یکی از پیچیده ترین مباحث در زمینه مهندسی برق است.