<!--StyleSheet Link-->با سلام
مترونیدازول نوعی آنتی بیوتیک است که برای بیماری های عفونی تجویز می شود. هنگام استفاده از این دارو طول درمان باید کامل شود زیرا ممکن است نشانه های بیماری بهبود پیدا کنند ولی عفونت به طور کامل رفع نشود. استفاده نکردن از آن طبق دستور مشخص شده ممکن است خطر عفونت های بعدی که در برابر آنتی بیوتیک ها مقاوم باشند را افزایش دهد.
ترشحات زرد و سبز عامل چندین بیماری و عفونت واژن است که پزشک با معاینه و در صورت نیاز کشت و آزمایش متوجه عامل بیماری می شود و درمان را آغاز می کند در زیر به چند عفونت که این ترشحات از نشانه های آن است و راههای درمان و پیشگیری آنها اشاره شده است:
عفونت تریکوموناس واژینالیس از راه آمیزش منتقل می شود، عفونت vulvovaginitis می تواند باعث ناراحتی دستگاه تناسلی، خارش و ترشحات غلیظ شود. این ترشحات می تواند زرد، سبز یا خاکستری باشد.
تریکومونیازیس (یکی از عوامل شایع عفونت مهبل است) یک عفونت منتقل شونده از راه آمیزشی است که بسیار شایع است.
یکی از نشانه های رایج تریکومونیازیس در بین زنان، ترشحات واژنی که می تواند خاکستری، زرد یا سبز رنگ باشد و معمولا کف مانند بوده و همراه با با بوی ناخوشایند است.
تریکومونیازیس می تواند با آنتی بیوتیکی درمان شود. پزشک ممکن است داروی مترونیدازول یا تینیدازول را تجویز کند. 24 ساعت پس از مصرف مترونیدازول و 72 ساعت پس از مصرف تینیدازول از مصرف نوشیدنی های الکلی پرهیز کنید.
برای پیشگیری از ابتلا به تریکومونیازیس تنها باید از انجام فعالیت های جنسی خودداری کنید و یا از کاندوم های لاتکس در طول مقاربت جنسی برای کاهش خطر ابتلا به این بیماری و سایر بیماری های مقاربتی استفاده کنید.
عفونت کلامیدیا یکی دیگر از عفونت های منتقل شونده از راه آمیزشی است که علت آن باکتری است. برخی از افراد توجهی به نشانه های کلامیدیا نمی کنند. بعد از ظاهر شدن نشانه ها ممکن است یک تا سه هفته طول بکشد که شما را مبتلا کند. نشانه های رایج شامل:
احساس سوزش هنگام ادرار
ترشحات آلت تناسلی یا واژن (زرد یا سبز رنگ)
درد در قسمت زیرین شکم
درد در بیضه ها
عفونت کلامیدیا به آسانی درمان می شود. از آنجایی که باکتری به طور طبیعی در همه افراد وجود دارد با آنتی بیوتیک قابل درمان است. آزیترومایسین و داکسی سایکلین دو آنتی بیوتیکی هستند که در این مورد تجویز می شوند.
راه مناسب برای پیشگیری از کلامیدیا استفاده از کاندوم است مگر اینکه مطمئن باشید همسرتان حامل عفونت نیست. بایستی از روابط جنسی دهانی خودداری کنید یا از محافظ استفاده نمایید مگر اینکه مطمئن باشید همسرتان این بیماری را ندارد.
دسته دیگر از ترشحات پاتولوژیک، ترشحات زردرنگ و بدبو است که بعضی اوقات با خارش بسیار زیاد همراه است. خود این ترشحات انواع مختلفی دارد. یکی از آنها «میکس میکروبیال» (باکتریهایی از انواع مختلف) نامیده میشود. برخی دیگر بر اثر باکتری «گاردنلا» یا گاهی اوقات حتی «تریکوموناس» ایجاد میشود که یک موجود تکیاختهای است و خارش فراوان ایجاد میکند. در هر صورت معمولا درمان این ترشحات با داروی مترونیدازول است که به صورت موضعی و خوراکی استفاده میشود.
ترشحات دیگری نیز وجود دارد که سبزرنگ یا زرد متمایل به سبز است که آن هم به علت «تریکوموناس»، «گونورآ» یا همان سوزاک میتواند ایجاد شود. این ترشحات درمان خاص خود را دارد كه به خصوص اگر سوزاک باشد درمان پنیسیلین لازم است و اگر تریکوموناس باشد درمان با مترونیدازول بايد انجام شود. در این موارد نیز زن و شوهر باید هر دو تحت درمان قرار گیرند. اگر این ترشحات در بيمار تکرار شود توصیه میشود علاوه بر درمان، یکسری آزمایشهای کلی دیگر از نظر بررسی هپاتیت، ایدز و... نیز داده شود چون بیماریهای STD بیماریهایی هستند که از طریق تماس جنسی منتقل میشوند و ممکن است باعث نازایی و عقیمی در مردها و زنها شوند.
برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس های زیر مراجعه نمایید:
https://www.yadbegir.com/new/?p=2600
https://www.yadbegir.com/new/?p=2704
https://www.yadbegir.com/new/?p=2893